søndag 25. august 2013

Kviser i pannen - hvordan løse problemet?

Det er ikke engang slik at alle kviser skal behandles likt uavhengig av hvor på kroppen de er. Kvisene som for eksempel kan komme på ryggen vil være mye mer "herdet" og vanskeligere å få fjernet enn de som forekommer i ansiktsområdet - og glade er vi for det!

Kviser i pannen forekommer for de aller fleste som får akne i ansiktsområdet, men det er absolutt mulig å løse det problemet.

Det finnes to måter å gjøre det på:


1. Med skrubb, ansiktsrens og kremer.

Om du skal ha en svært billig pakke med både skrubb,rens og krem, så finnes det dersom du sjekker ut vår guide om hvilke produkter du skal ha for å komme til bukt med kvisene. Har selv brukt disse tre produktene på kviser i pannen og de forsvant vel etter...tja...to uker?

Les: Ansiktsrens (to produkter - valgfrie).


Les: Produkter mot kviser (billige).

Alt kommer selvfølgelig an på hvor stor kviseproduksjon du har og hvor tett kvisene ligger opp mot hårfestet (jo høyere opp, jo vanskeligere er det å bli kvitt dem, merket jeg), men det skal absolutt være mulig å få dem fjernet med disse tre produktene.

Eller også kun de to første faktisk.

2. Ta solarium.


Det er kanskje et litt uortodoks tips, men solarium fungerer perfekt til å drepe kviser. Det trenger for øvrig ikke være solarium. Om du sitter inne på PC-en og leser denne artikkelen når det er sol ute; stikk ut og grip dagen.

Det er faktisk ganske overraskende hvor mye det å skaffe seg brunfarge hjelper på kvisene.




0 kommentarer :

Legg inn en kommentar