tirsdag 16. februar 2010


Rask behandling av kviser

Mange er veldig opptatt av dette med å skaffe seg en kjapp kur for kvisene sine. Om man skal på ferie til syden og sjekke opp gutter/jenter, dra på skoledans eller liknende, så er det greit å ha et rent og pent ansikt. Ute på internett finnes det 100 mirakelkurer som gjør deg "kvisefri på èn dag".

Don't belive it.

Her er en guide til hvordan du raskt behandler kvisene dine og får en pen hud.

Kviser er vanligvis forårsaket av bakterien som akkumuleres i porene i huden.
Bakteriene forårsaker angrepet av hvite blodlegemer som resulterer i klumper fylt med væske.
De viktigste årsakene ti at hudporene tetter er overflødig fett, svikt i huden og dårlig kosthold. Her er en oversikt over hvordan du skal bli kvitt kvisene dine kjapt, og få en mye bedre hud på kort tid.

Først og fremst blir du nødt til å få i deg riktig mat. Kutt ut Coca-Cola, potetgull, Nugatti og liknende sjokolade-greier. Det gjør huden din fet, og har stor effekt på kvisedannelsen i huden din.

Det er for øvrig relativt subjektivt hvor mye du kommer til å merke effekten av det. Andre sliter ekstremt etter å ha dyttet i seg en sjokoladeplate, mens noen ikke får kviser eller uren hud i det hele tatt.


Tips nummer to er å ta solarium. Ikke bare er det fremkallende for en gyllen farge, du får også mye mindre kviser av det. For mange er det kun solarium som kan fungere når det kommer til å skaffe seg en god hud, og det sier vel kanskje det meste!

I tillegg bør du skaffe deg en ordentlig ansiktsrens for å dempe kviseproduksjonen i ansiktet.

Les også: Ansiktsrenser vi anbefaler.

Følger du disse to rådene, i tillegg til å rense huden hver kveld, så vil du etter hvert merke en betydelig forskjell for hud og kviser. Se på utgangspunktet i huden din og sett deg opp et mål på hvor mye bedring det skal være for hver uke. Om du ikke klarer målenene dine, så forbedrer du deg. Det er godt mulig at du må kutte ut sjokolade og potetgull helt for å slippe å ha så dårlig hud...

0 kommentarer :

Legg inn en kommentar