lørdag 13. februar 2010


Om huden din trenger en oppfriskning, så er det ingenting i veien med å ønske å rette på det. Huden din er noe du skal bære med deg hele livet, og ingenting er som en perfekt hud på en lørdags- eller fredagskveld. Om du følger disse tre grunnleggende tipsene, så kan jeg nesten garantere at huden din vil bli mye bedre enn den allerede er. Her er tre tips for bedre hud:

1. Skaff deg en oversikt over hva du spiser. Mange mennesker propper i seg søtsaker uten å helt være klar over det selv, og dette er relativt farlig. Søtsaker påvirker både huden din og den generelle helsetilstanden din på en dårlig måte.
Unngå fet mat, koffein og sjokolade så mye som mulig. En gang i uken holder på hver av disse tingene, så lagre den til en spesiell anledning.

2. Ren hud er sunn hud - følg daglig rengjøring to ganger om dagen. Når du våkner om morgenen, og rett før du sovner vasker du med varmt vann og utfører en rengjørelse av ansiktet ditt. Ikke gni huden, men forsiktig vask. Ikke tørk deg med et håndkle da huden ønsker at fuktigheten skal vare så lenge som mulig. Følg varm vask med kaldt vann skylling. La det lufttørke. Bruk din favoritt naturlige ansiktshuden fuktighetskrem når ansiktet er tørt.

3. Bruk naturlig makeup hverdags. Disse makeupene som ikke er naturlige vil bare legge seg på huden din og bli svært vanskelige å bli kvitt. Det er ikke noe du ønsker om du skal ha en bedre hud. Jeg anbefaler mineral makeups av enhver type. Uansett hvilken sminke du velger, alltid rense ansiktet først og bruke en ansiktsbehandling fuktighetskrem før makeup settes på.

Dette er tre av de mest grunnleggende tingene for en bedre hud. Bedre kostholdet ditt, rens ansikt og steder der porene tettes og bruk naturlig sminke. Ikke noe er bedre enn å kunne skaffe seg en ren og pen hud.

0 kommentarer :

Legg inn en kommentar